Om mig

OM MIG

VEM ÄR NINA?


Jag är en beteendevetare med lång erfarenhet från såväl försäljning, affärsutveckling, HR och rekrytering samt ledarskap. 

Men det jag har lärt mig i alla dessa olika företag, organisationer och viktiga funktioner är att alltid vara tydlig, ha tillit och skapa en god teamkänsla där alla arbetar mot samma mål.


Låter kanske enkelt, men är inte alltid lika lätt att omsätta i en organisation med en etablerad kultur, medarbetare med olika bakgrund och med mål och visioner som förändras. Förändringar so kanske kommer av att man får nya ledare eller nytt ägarskap eller när ny teknik eller den marknad man verkar förändras i snabb takt, vilket sker i allt snabbare takt idag.


Vad har jag tagit med mig under alla mina år i olika roller och i helt skilda branscher och yrken? Framförallt att alltid vara nyfiken, lyhörd och våga gå utanför boxen. Att se möjligheter istället för hinder, även när det känns tufft och utmanande och att man faktiskt aldrig är starkare än den svagaste länken. Det är också viktigt att våga utmana sig själv hela tiden, både som individ och organisation, men också att hela tiden se såväl kunder som medarbetares behov -  det tror jag är nyckeln till framgång! 


Efter att ha arbetat i tekniska branscher de senaste 13 åren, så ligger det mig extra varmt om hjärtat att få hjälpa företag och organisationer inom framförallt teknikinriktade branscher och tjänster.  Att få bistå i att hitta nya medarbetare och inte minst att bidra till att kandidater får upp ögonen för nya arbetsmöjligheter de inte visste fanns inom teknik! Det gör mig extra glad när jag får möjlighet att bidra till att både individer, företag och Sverige kan växa och utvecklas på ett hållbart sätt i en mycket föränderlig och spännande tid!

" Vad många av oss mest av allt behöver, är någon som får oss att göra vad vi kan." -

Ralph Waldo Emerson