Innovativa rekryteringstjänster

LÅT OSS HJÄLPA ER VÄXA!

INNOVATIV REKRYTERING

Har ni svårt att nå ut till de kandidater ni eftersöker?

Då vill vi gärna hjälpa er att hitta nya vägar till att nå fram till era drömkandidater med ny smart teknik som hjälpmedel kombinerat med beprövad kompetensbaserad rekryteringsmetod.

Delprocesser rekrytering


Screening/telefonintervju - fast pris


Second Opinion/ Referenstagnig - fast prisHel process rekrytering


Hel rekryteringsprocess - fast pris eller faktor X kandidatens lön.


Hel process inklusive search


 Vi lämnar gärna offert utifrån omfattning och typ av befattning.Vi arbetar utifrån en kompetens-baserad rekryteringsmetod med tydligt perspektiv på mångfald och att göra en så fördomsfri process som möjligt. Genom detta vill vi hjälpa er att utvecklas på ett hållbart sätt och med hjälp av de senaste tekniken  och hjälpmedlen som finns inom rekrytering!

HUR GÅR VI TILL VÄGA?

Uppdragsöverenskommelse -Vi går igenom kravprofil och företagskultur samt mission, team och ledarprofil.

Annonsstrategi - vi går igenom hur vi når ut till era målkandidater samt hur vi lyfter fram ert Employer Value Proposition och just denna position

Utvärdering av kandidater- vi intervjuar kandidater och levererar shortlist samt avslutar med referens-tagning på den/de kandidater ni vill anställa.


Nå ut till era drömkandidater -

använd smart jobbannonsering!


Vi hjälper företag att nå ut till de kandidater de söker via riktad annonsering tillsammans med vår partner We Select.  Det vi gör är att vi länkar samman er kommunikation med innovativa rekryteringsverktyg. Därigenom kan vi öka träffsäkerheten och vilket ger en genomsnittlig tillsättningsgrad på 91% inom svårrekryterade yrkeskategorier. Detta tillsammans med en sänkning av kostnad per tillsättning på upp till 84% inom bristkompetensområden och detta med en ökning i konverteringsgraden på upp till 76% på de som besöker kundens karriärsida som sedan väljer att söka ett jobb.  Låt oss visa hur vi kan hjälpa er med detta!

PÅGÅENDE UPPDRAG

Klicka gärna på knappen för lediga tjänster nedan. Se om du finner en spännande framtida möjlighet och ansök till tjänsten eller tipsa en vän!

Copyright © Alla rättigheter förbehållna